23.07.2014 22:13

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, mübarek Kadir Gecesi vesilesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini tek tek gezen ve ellerini öpen Çevirmeci, iftarı da onlarla birlikte yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Kadir Gecesi olması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret eden ve ellerini öpen Çevirmeci, yaşlı vatandaşlarla uzun süre sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette, huzurevi sakinleri unutulmadıkları için Çevirmeci’ye ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Anne ve babasının ebediyete intikal ettiğini, bu nedenle sık sık huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bu özlemini dindirdiğini ifade eden Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, mübarek Kadir Gecesi olması nedeniyle huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadıklarını söyledi.

İftar sofrasında bir araya geldiler

Ziyaretin ardından Çevirmeci, huzurevi personeli ve sakinleriyle birlikte iftar sofrasında bir araya geldi. Huzurevi sakinleriyle birlikte yemek yiyen ve aynı zamanda onlarla sohbet de eden Çevirmeci, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün huzurevine büyük önem verdiğini, talep edilen ya da eksik ne varsa kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. Çevirmeci, "Başkanımız Cengiz Ergün ve Nursel Ustamehmetoğlu'nun sizlere selamlarını getirdim. Onlar da kandilinizi kutluyor" dedi. Yemeğin ardından eller hep birlikte semaya açılarak, dualar okundu. Ardından Çevirmeci, tüm huzurevi sakinlerinin bir kez daha Kadir Gecesi’ni kutlayarak, ziyaretini sonlandırdı.