Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.01.2023 15:38

ETV Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Başkan Ergün’ü “2022'nin En Başarılı 5 Büyükşehir Belediye Başkanı” arasında yer almasından dolayı kutlayan Yumrukaya, “Manisa için pozitif bir emek verdiniz, bundan sonra da sizden daha fazla enerji bekliyoruz. Çünkü bu başarı çıtasını siz yükselttiniz” ifadelerini kullandı.

 

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve çalışanları ile Manisa’nın sevilen esnaflarından Doğan Göde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü MASKİ’deki makamında ziyaret etti. Ziyarette, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay da hazır bulundu. Erdinç Yumrukaya ve ekibi 2022'nin En Başarılı ilk 5 Büyükşehir Belediye Başkanı arasında yer almasından dolayı Başkan Ergün’ü kutladı ve bu başarının Manisalıları gururlandırdığını ifade etti.

Yumrukaya, “Manisa’da başarı çıtasını siz yükselttiniz”

Erdinç Yumrukaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün hem yeni yılını hem de geçtiğimiz günlerde ‘En Başarılı Belediye Başkanları’ sıralamasında ilk 5’te yer alması nedeniyle kendisine bir ziyarette bulunarak pasta kesmek istedik.  Bugüne kadar güçlü bir efor sarf ettiniz, pozitif bir emek verdiniz. Bundan sonra daha fazla enerji bekliyoruz. Çünkü bu başarı çıtasını siz yükselttiniz” dedi.

“Bu Cengiz Ergün’ün başarısı değil, 6 bine yaklaşan ekibimiz ve 1,5 Milyon Manisalının Başarısıdır”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öncelikle Erdinç Şirketler Grubu ve ETV Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’ya ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Yeni yıl olması sebebiyle kendileri güzel bir jest yaptılar. 29 yıl önce kurulan ETV ailesine çalışmalarında nice başarılar diliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak da bizler de yaklaşık 14 seneyi geride bıraktık. Bu süreç Manisa halkına hizmet noktasında çalışma ile geçti. Rabbim utandırmadı. Çeşitli rekorlara ve başarılara imza attık. Geçtiğimiz hafta da 30 Büyükşehir Belediyesi arasında en başarılı 4’üncü belediye başkanı seçildik. Bu başarı Cengiz Ergün’ün başarısı değil. Bu başarı 6 bin kişiye yaklaşan ekibin başarısıdır. Biz bir aileyiz. Tabi bu 1,5 Milyon Manisalımızın takdiri ile oldu. 3 dönem bu makama bizleri layık gören bütün hemşerilerime yeni yılın sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Vatandaşlarımıza layık olmak için bugüne kadar çok çalıştık. Bundan sonra da çizgimizden ödün vermeden aynı ciddiyetle Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu