Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.01.2023 17:27

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkez Erler Caddesinde prestij cadde düzenlemesi öncesinde altyapı çalışmasına yağmur suyu hattı döşeme işi ile başladı. Erler ve Alçıtepe Caddelerini kapsayan proje kapsamında 400 metre yağmur suyu, 1 kilometre de içme suyu hattı döşenecek. İki caddeye sadece altyapı işi noktasında 4 milyon 125 bin TL’lik yatırım yapılacak.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan prestij cadde düzenleme işi noktasında Erler Caddesindeki çalışmalarına start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen altyapı çalışması yağmur suyu hattı döşeme işiyle başladı. Erler ve Alçıtepe Caddelerinde gerçekleştirilecek olan 400 metrelik yağmur suyu hattı döşeme işi kapsamında birleşik sistem olan kanalizasyon ve yağmur suyu hatları birbirinden ayrılarak daha sağlıklı bir yapıya imza atılacak.

 

İki caddede 1 KM’lik içme suyu hattı da yenilenecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Erler ve Alçıtepe Caddelerinin üstyapı modernizasyonu öncesinde 1 kilometrelik içme suyu hattını da yenileyecek. Sağlıklı ve uzun yıllar kullanılacak bir altyapı sistemi inşa edilecek. Altyapı projesi kapsamında iki caddede 4 milyon 125 bin TL’lik bir yatırım hayat bulacak.

 

3 mahalle sınırları içinde kalan iki caddede muhtarlar çalışmadan memnun

Akıncılar Mahalle Muhtarı Haydar Güreç: “Bu çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Bizim için çok büyük ve önemli bir çalışma bu. Kanalizasyonla yağmur suyunun ayrılması çok önemli… Çalışmalar bittiğinde mahallemizde kanalizasyon sıkıntısı olmayacak. Kaldırımlarımız daha da güzelleşecek. Bu konuda tekrar Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Bittiğinde göreceğiz. Gerçekten prestij caddelerden bir tanesi olacak. Çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

İbrahim Çelebi Mahalle Muhtarı Rıza Vurganer: “O günkü şartlarda yapılan drenajlarla bugünküler arasında fark var. Bu çalışmalarla birlikte artık Mahalle sakinlerimiz rahat edecek. Çalışmalar tamamlanınca göğsümüzü gere gere misafirlerimizle gezeceğiz sokaklarımızda. Şimdiki hali böyleydi yapıldıktan sonra daha da iyi olacak. Dışarıdan gelen misafirlerimiz için güzel bir görünümü olan mahallemiz olacak. Mahalle sakinleri de memnun çalışmalardan. Tabi her şeyin güzeli beğenilir. İçme suyu çalışmalarıyla da suyumuz temiz olacak her şeyden evvel. Eski borular yenilenince daha güzel olacak. Halkımız da memnun olur.  Çalışmalar için Başkanımıza teşekkür ederim. Her iki başkana da çalıştıkları için teşekkür ederim.”

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Ziya Bilgin: “Şimdi bizim mahalle meyilli bir mahalle olduğu için aşırı yağışlarda Mimar Sinan, Akıncılar bütün menfezler doluyordu. Şimdi güzel olacak. Çalışmalarla birlikte Erler Caddesi güzel olacak. Bunun yanında Alçıtepe Caddesi de yapılacak. Şimdi çalışmalar sürerken insanlar şikayetçi gibi oluyor ama bu çalışmalar da ufodan ya da başka bir galaksiden gelip yapılmayacak. Bu tabiki böyle olacak. Bitene kadar biz de katlanacağız elbette. Birkaç ay sonra güzel olacak, rahat edeceksin. Hem alt yapını hem içme suyunu rahatlıkla kullanacaksın. Artık güvenli bir şekilde çeşmesinden suyunu doldurup içecek vatandaşımız. Zahmeti olacak tabi zahmetsiz olur mu? Muhakkak olacak. Her güzel projenin öncesinde sıkıntı çekilir. Tamamlandıktan sonra şıkır şıkır olacak. Yağmur yağsa da alacaksın eşini, çocuğunu güvenli rahat bir şekilde dolaşacaksın. O zaman da güzel mi güzel oldu diyeceksin tabi. Bu projede emeği geçen başta Cengiz Başkan, Ömer Başkan ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu