Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.07.2014 13:26

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Soma’da devam etti. Soma’da Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan birimlerle birlikte, ilçenin ihtiyaçları çerçevesinde yapılması planlanan projelerle ilgili incelemelerde bulunan Başkan Ergün, Soma’da hizmet atağı başlatacaklarının sinyallerini verdi.

İlçe ziyaretlerini Soma’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e Soma ziyaretinde MHP MYK Üyesi 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge Kuğu, Büyükşehir Soma Koordinatörü Oğuz Belgül ile birlikte MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Terdi eşlik etti. Başkan Ergün Soma’da ilk incelemeyi Soma Belediyesi tarafından başlatılan ancak Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan Soma Otogarında yaptı. burada proje hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, projenin en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Otogara Manisa Modeli

Soma’da yeni yapılacak olan otogarın, Manisa’da olduğu gibi kameralarla donatılması, giriş ve çıkışların kontrol altına alınması konusunda talimat veren Başkan Ergün, “Soma’da ihtiyaçları karşılayacak, modern bir otogarı en kısa zamanda hizmete sokmayı planlıyoruz. Somamıza hayırlı olsun” dedi.

Isı Dağıtım Merkezi’ni İnceledi

Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi ve Isı Dağıtım Merkezi’nde de incelemelerde bulunan Başkan Ergün, bütün Soma’nın bu sistemden faydalanması amacıyla Büyükşehir olarak çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Tesis hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, “Termik santralden çıkan buhar ve sıcak suyla, Soma’nın ucuz olarak ısınmasını sağlama noktasında bu proje önemli bir yer tutuyor. İnşallah en kısa zamanda Soma Belediyesi ile yapacağımız görüşmelerin ardından bu projeyi Soma geneline yayma düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu. Soma’da tarihi su değirmeninde de inceleme yapan Başkan Ergün, buranın yeniden aktif hale gelmesi konusunda çalışma yapacaklarını söyledi.

Büyükşehir Birimlerine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon Merkezi ile birlikte Soma’da oluşturulan İtfaiye Daire Başkanlığı 2. Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. İlk olarak Büyükşehir Soma Koordinasyon Binası’nı gezen Başkan Ergün, Soma Koordinatörü Oğuz Belgül’den bilgi aldı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 2. Bölge Müdürlüğü’ne geçen Başkan Ergün, burada itfaiye personeli ile tanıştı İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül’den bilgi aldı.

Bülent Ecevit Parkına Büyükşehir Eli Değecek

Soma’da Bülent Ecevit Parkı’nı da inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, parkın eksiklikleri hakkında bilgi aldı. Parkın yeniden düzenlenerek Somalıların hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Ergün, “Burayı Soma’da halkımızın aileleriyle vakit geçireceği modern bir mekân haline getireceğiz. Konum itibariyle park güzel bir noktada bulunuyor. En kısa zamanda Soma’ya güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu