08.02.2023 22:35

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla afet bölgesine tam teçhizatlı bir şekilde gönderilen hasta nakil ambulansı, görevlendirildiği Hatay’dan sevindirici bir haber ulaştırdı. Enkaz altından saatler sonra, bugün saat 16.47’de sağ olarak çıkarılan 23 yaşındaki Halil İbrahim isimli genç, Büyükşehir ekipleri tarafından sağlık kuruluşuna ulaştırıldı.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve 10 ili ciddi şekilde etkileyen depremin yaralarının sarılabilmesi için arama-kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi de acı haberle birlikte bölgeye çok sayıda iş makinesi, araç, ekipman, yardım malzemesini sevk etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla bölgeye tam teçhizatlı gönderilen hasta nakil ambulansı görevlileri, sevindirici bir gelişmeye şahitlik etti. Depremin en çok etkilediği bölgelerden bir tanesi olan Hatay iline bağlı İskenderun ilçesi, Numune Mahallesi’ndeki enkazda yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucunda enkaz altından 23 yaşındaki Halil İbrahim isimli vatandaş, saat 16.47’de sağ olarak çıkarıldı. Halil İbrahim, tedavi altına alınmak üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulansınca sağlık kuruluşuna götürüldü.