Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.08.2014 16:18

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kâhya ve hizmet binasındaki daire başkanlıklarını ziyaret etti. Daire başkanlıklarını tek tek gezen Akçay, belediye personelinin ve Kahya’nın Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kahya, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ı makamında ağırladı. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun da hazır bulundu. Kahya’nın ve belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Akçay,”Meclis çalışmalarımızın yoğunluğu nedeniyle, büyükşehir yapılanma sürecinde göreve yeni başlayan arkadaşlarımız ile tanışma imkânımız olmadı. Bu kapsamda yeni atanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Bu vesileyle belediye personelimizi ve Başkan Vekilimizi de ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik ettik” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kahya da,”Sayın vekilimizin belediyemize bayram ziyaretlerinde bulunmaları, bizleri çok mutlu etti. Meclis çalışmalarında Sayın Akçay’a başarılar diliyorum. Memleketimize hayırlı yasalar çıkartacaklarını inanıyorum” dedi.Akçay, Kahya’nın ardından, büyükşehir hizmet binasındaki daire başkanlıklarını da ziyaret ederek belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu