Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.03.2023 16:23

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz hafta Hakkın rahmetine kavuşan Milliyetçi Hareket Partisi geçmiş dönem Merkez İlçe Başkanlarından, Hüseyin Tanrısevsin için düzenlenen lokma hayrına katıldı. 
 Merhum, MHP Merkez İlçe Başkanlarından, Hüseyin Tanrısevsin için düzenlenen lokma hayrına; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ergün Aksoy ve Metin Memiş, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Daire Başkanları, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer ve Mahalle Muhtarları katıldı. Merhum Tanrısevsin’in rahmetle anıldığı lokma hayrında, Başkan Ergün, Tanrısevsin ailesine taziye dileklerini iletti.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu