Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.08.2014 13:38

MANİSA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren AGEM (Atatürk Gençlik ve Eğitim Merkezi) ilk defa uygulanan TEOG sınavında (Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı) başarılı olan öğrencilere gün programlaması ve rehberlik hizmeti vermeye başladı.

MEB tarafından duyurulan 31 Temmuz-08 Ağustos tercih döneminde AGEM, mevcut öğrencilerinin puanları ve yetenekleri doğrultusunda tercihlerini yapmaları amacıyla rehberlik hizmeti veriyor. AGEM Dershane Sorumlusu Cihan Tubikoğlu yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin TEOG sınavında aldıkları puanlar ve istekleri doğrultusunda tercih yapabilmelerine yardımcı oluyoruz. Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla oluşturduğumuz sınıflarda akılllı tahta ve en son geliştirilen teknolojik imkanların sağlanmasıyla öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyoruz. Bünyemizde yer alan öğrencilerimizin daha sağlıklı ve verimli bir tercih yapması için gün programlaması ve rehberlik hizmeti vermeye başladık. Amacımız bütün öğrencilerimizin hedefledikleri yerlere ulaşmasını sağlamak, İnternet ortamında gerçekleştirilen TEOG başvuruları öncesinde biz de yeni sisteme adapte olduk daha önce sadece okula başvuru yapılıyorken, bu yıl tercih edilecek okulun branşlarına göre tercihte yapılacak. Bu yeni sistem öncesinde öğrencilerimizi doğru yönlendirmek için kendimizi hazırladık ve sistemin detaylarını öğrendik. Sonuç olarak hedefimiz öğrencilerimizi istedikleri bölümlere başarılı bir şekilde yerleştirmek ve başarıları ile gurur duymak olacaktır” diye belirtti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu