Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.03.2023 14:24

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinde Adnan Menderes Caddesi ve Atatürk Caddesi’ndeki prestij cadde çalışmasını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, beraberindeki heyetle yenilenen caddeleri inceledi ve ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinde Adnan Menderes ve Atatürk Caddelerinde başlattığı prestij cadde çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Selendi Muhtarlık İşleri Müdürü Önder Baştürk ile birlikte yenilenen caddeler üzerinde incelemelerde bulundu. Öztozlu, yenilenen caddelerin Selendi’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

Topkaya, Çalışmalar Hakkında Bilgilendirdi

Prestij cadde çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla geçtiğimiz yıl burada MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarına başlanmıştı. İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu inşaatı ayrıca atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmış olduğu Adnan Menderes Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde biz de prestij cadde çalışmalarımızı tamamladık. İki caddeyi de prestij caddesi olarak Selendi ilçemize kazandırdık. Salihli ilçemizdeki kilit parke, beton boru ve büz fabrikasında imal ettiğimiz taşları burada kullandık, ayrıca aydınlatma direkleri ile güzel bir prestij cadde haline dönüştürdük. Diğer caddelerde de altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bizim çalışmalarımız devam edecek. İki caddemiz Selendi’mize hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Demir ve Akkoç Teşekkür Etti

Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı Bünyamin Demir, “Selendi’ye yapılan prestij caddeler vatandaşların beğenisini kazandı. Devam eden çalışmaların bitmesiyle memnuniyet daha da artacaktır. Ekiplere iyi çalışmalar diliyorum. Cengiz Başkanıma ve ilgililerin hepsine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir çalışma. Allah razı olsun” diye konuştu.

 

Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 150 milyon bedelle ilçemizde başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Altyapısı tamamlanan caddelerimizde ise hızlı bir şekilde üstyapı çalışmaları yapılıyor, üç caddemizde prestij cadde düzenlemesi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu