Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.08.2014 12:09

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark’ta Sarıyer Caddesi esnaflarının kahvaltısına konuk oldu. Kaldırım işgalinden yeniliğe, Manisa’daki değişimden yeni projelere kadar sohbet şeklinde geçen toplantıda Başkan Ergün, esnafların kentin can damarları olduğunu, yaptıkları düzenleme ve yenilemelerde esnafın lehine çalışmalardan yana olduklarını söyledi.

Sarıyer Caddesi esnafları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü kahvaltıda konuk etti. Kahvaltıya Başkan Ergün’ün yanı sıra Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve esnaflar katıldı. Cadde üzerinde bulunan esnaflarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, tüm esnafa hayırlı işler diledi. Kahvaltının ardından esnaflarla uzun süre sohbet eden Başkan Ergün, son zamanlarda kaldırım işgalleri konusunda sayısız şikayet aldığını belirterek, “Esnaflarımıza dükkanlarının önüne belirli sayıda sandalye çıkarmaları konusunda destek oluyoruz. Ancak ne yazık ki çeşitli suistimaller oluyor. Karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle bu konular çözülebilir” dedi.

Esnafın büyüyen ve gelişen Manisa’ya katkısı önemli

Yaptıkları düzenleme ve yeniliklerde her zaman esnafın lehine çalışmalardan yana olduklarını da belirten Başkan Ergün, “Esnaflarımız kentimizin can damarıdır. Onların işlerinin hareket kazanması için çalışmalar yaptık. Bundan sonra da çalışmalarımız bu doğrultuda olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tabi esnafımız da yaptığımız bu yeniliklere ayak uydurmalı ve kendisini yenilemelidir. Göze hitap edecek, vatandaşlarımızı rahatsız edecek hareket ve yayılmadan uzak durmaları esnafımızın lehine olur. Büyüyen ve gelişen Manisa’mıza esnafımızın katkısı da önemlidir” dedi.

Esnafın sıkıntılarını dinledi

Esnafların talep ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Ergün, kaldırımlardaki düzenlemeler ve çeşitli sorunlarla ilgili kendisine iletilen talepleri de dikkatle dinledi, çözümü noktasında ilgili birimlere talimat verdi. Toplantı sonunda Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen esnafları da geri çevirmedi. Kahvaltının ardından Hanımlar Aile Çay Bahçesi’ni de ziyaret eden Başkan Ergün, burada vakit geçiren vatandaşları selamladı. İşletmenin eksikliklerini de yerinde inceleyen Ergün, bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu