02.04.2023 14:11

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nın ‘Gönül Sofrası’ temasıyla düzenlediği iftar programına katıldı. Sema gösterilerinin yapıldığı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunduğu iftar programında, 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren vatandaşlarımız da rahmetle anıldı.

Şehzadeler Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Gönül Sofrası’ temasıyla iftar programı düzenledi. Programa MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ergün Aksoy, Metin Memiş, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP MYK Üyeleri Ali Uçak, Mehmet Ödevli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Şehzadeler Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Tolgahan Tanrısevsin, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, milletvekili aday adayları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İftar programı öncesinde Mevlidhan Hüseyin Köroğlu tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve iftar duası okundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi sema ekibinin sema gösterisi gerçekleştirdiği programda, Şehzadeler Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Tolgahan Tanrısevsin ve Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Nazmi Akçay da birer konuşma yaptı. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın rahmetle anıldığı programda, yitirdiğimiz vatandaşların ruhuna ithafen dualar okundu. İftar programı sonrasında Başkan Ergün, çocuklara top ve kırtasiye seti hediye etti.