06.08.2014 19:45

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura ile Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Doğer’i ağırladı. Doğer, Akçura’nın sponsorluğunda devam eden Aigai Antik Kenti kazısı ile ilgili Başkan Ergün’den destek istedi.

Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Doğer ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil de hazır bulundu. Yuntdağ bölgesi Köseler Köyü yakınlarında bulunan Aigai Antik Kenti’nde Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura sponsorluğunda devam eden arkeolojik kazı çalışmaları hakkında Başkan Ergün’e bilgi veren Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Doğer, arkeolojik kazı ile ilgili destek talebinde bulundu. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, tarihe verdikleri önemden dolayı Akçura ve Doğer’e teşekkür etti. Turizm açısından da kazının önemli olduğunu ifade eden Başkan Ergün, imkanlar doğrultusunda üzerlerine düşeni yapabileceklerini de sözlerine ekledi.