Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.08.2014 12:33

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sakarya Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşların düzenlediği kahvaltıya konuk oldu. Kahvaltıda konuşan Başkan Ergün, “Görev aşkı ve hizmet aşkı ile çalışıyoruz. Manisa’yı çok daha iyi bir noktaya getirmenin çaba ve gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Sakarya Mahallesi’nde esnaf ve mahalle sakinlerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü kahvaltıda konuk etti. Kahvaltıya Başkan Ergün’ün yanı sıra 23. Dönem MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, 21. Dönem MHP Manisa Milletvekili Hüseyin Akgül, Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, Zabıta daire Başkanı Aydoğan İra, MHP il Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Güzgülü, Ziya elmalı, Hüseyin Köroğlu, Sakarya Mahallesi Muhtarı Orhan Oktay, mahalle esnafı ve vatandaşlar katıldı. Kahvaltıda teşekkür konuşması yapan Mahalle Muhtarı Orhan Oktay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Aynı çizgide hizmete devam edeceğiz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Sizlerle beraber bu kahvaltı sofrasında bir araya gelmekten büyük memnuniyet duydum. Bundan dört ay öncesinde bir seçim geçirdik. Beş senede yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığını demek ki iyi anlatabilmişiz ki bizleri tekrar bu makama layık gördünüz. Bu nedenle herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah aynı çizgide aynı doğrultuda 17 ilçemizde, 870’e yaklaşan köyümüzde Manisa merkezde yaptığımız hizmetleri yapmaya çalışacağız. İnşallah oralarda yaşayan bütün kardeşlerimize de hizmet yapma yarışında olacağız” dedi.

Bütün zorlukların üstesinden geleceğiz

Geçiş dönemi yaşadıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Biraz sancılı ve sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Bütün ilçelerde Büyükşehir’in koordinasyon merkezlerinin, ekiplerinin, yerleşimlerinin, yer tespitlerinin, ulaşımın, ilaçlamanın bütün daire başkanlıklarına bağlı hizmet birimlerinin oluşumu söz konusu. Ama biz zorlukların üstesinden bu güne kadar nasıl geldiysek inşallah bunun da üstesinden en kısa süre içerisinde geleceğiz. İnanıyorum ki yılbaşına kadar bu süreci Manisa’da en güzel şekilde Büyükşehir’in aracından, personeline kadar her şey yerli yerine oturacaktır. Bütün ekibimiz, Meclis Üyesi kardeşlerim, Daire Başkanlıklarım, Genel Sekreterimiz, teşkilatımız, bütün çalışanlarımız bu konuda bizlere yardımcı olmakta. Onlardan bir kere daha Allah razı olsun” diye konuştu.

Görev aşkı ile çalışıyoruz

Görev aşkı ve hizmet aşkı ile çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Manisa’yı çok daha iyi bir noktaya getirmenin çaba ve gayreti içerisinde olacağız. Bugün kahvaltıyı düzenleyen kardeşlerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel kahvaltı soflarının devamı gelsin ve bu güzellikleri hep birlikte paylaşalım” şeklinde konuştu.

Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasının ardından vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların sıkıntı çekmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Başkan Ergün, daha önce bölgede yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, vatandaşların ifade ettiği sorunların çözümü için talimat verdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu