Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.08.2014 12:44

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tempo her geçen gün artıyor. Sıcak havaya rağmen yoğun geçen antrenmanlar oyuncuları zorlarken, Teknik Direktör Hakan Şapçı iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Bu yıl şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını ifade eden Şapçı, “Bu dönemi iyi değerlendirip, lig başlayana kadar hazır hale geleceğiz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Bu sene yapılan önemli takviyelerle iyi bir kadro oluşturan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Hazırlıkların ilk etabını Mümin Özkasap Spor Tesisleri ile birlikte Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılar, sıcak havaya rağmen günde çift antrenman yapıyor. Bayramın ikinci günü başladıkları hazırlık döneminin iyi geçtiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, takıma yapılan takviyelerle birlikte iyi bir kadro oluşturduklarını söyledi. Oyuncuların gösterdikleri performanstan memnun olduklarını ifade eden Şapçı, “Hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Çokta iyi bir kadro oluşturduk. Takıma yeni katılan oyuncularımızda uyum sorunu yaşamadı. Bize bu kadronun oluşmasında büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Artık o sene bu sene ve Manisa Büyükşehir Belediyespor bu yıl hedefine ulaşarak profesyonel liglerdeki yerini alacak” diye konuştu.

Yeni Transferlerden Başarı Sözü

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kadrosuna kattığı yeni oyuncuların antrenmanlarda gösterdiği performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, takıma katılan oyuncularda başarı sözü verdi. Büyükşehir Belediyespor’un 3. Lig’e yükselmesi için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü veren oyuncular şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söylediler.

Teknik Heyet ve Oyunculara Güvenimiz Tam

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un antrenmanını Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte yönetim kurulu da tam kadro izlerken, Kulüp Basın Sözcüsü Zafer Oynar yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi. Yapılan transferlerle iyi bir takım kurduklarını ifade eden Oynar, “Yeni sezonda işi sıkı tutup geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız şanssızlıkları yaşamak istemiyoruz. Hedefleri olan bir takımız. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam” dedi.

İkinci Etap Bolu’da

Yaklaşık iki haftadır hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ikinci etap hazırlık dönemini Bolu’da geçireceğini ifade eden Basın Sözcüsü Oynar, “Takımımız 18. Ağustos Pazartesi gününe kadar ilk etap hazırlık dönemini Manisa’da geçirecek. Bu tarihten sonra ikinci etap çalışmaları için Bolu’yu seçtik. Bolu’da yapılacak iki haftalık kamp döneminin ardından takımımız lige hazır hale gelecektir” şeklinde konuştu.

Yeni Sezonda Daha Çok Destek Bekliyoruz

Manisa Büyükşehir Belediyespor’u bir üst lige çıkararak Manisa’ya ikinci bir profesyonel takım kazandırmak istediklerini ifade eden Oynar, “Yeni sezonda daha çok desteğe ihtiyacımız var. Manisalı futbolseverlerden bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. İnşallah takımımız bu yıl hedefine ulaşacak ve sezon sonunda şampiyonluğu tüm Manisalılarla birlikte kutlayacağız” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu