Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.04.2023 17:30

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Ümit Türek ve oda başkanları ile bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Ergün, kooperatif ve esnaf odalarının görüşlerini önemsediklerini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma namazını Küçük Sanayi Sitesi Yeni Camii’nde kıldı. Başkan Ergün’e, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Daire Başkanları, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar eşlik etti. Kılınan Cuma namazının ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün ziyarette, Kooperatif Başkanı Ümit Türek, Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Öztaş tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ümit Türek, “Sizleri aramızda görmekten dolayı şahsım ve yönetim kurulum duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Milletvekili adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yolları açık olsun” dedi. Ziyaretin devamında Kooperatif Başkanı Ümit Türek ve esnaf odası başkanları görüşlerini dile getirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu