Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2023 11:14

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan Bayramı öncesinde afet bölgesindeki vatandaşlar ve bölgede görev yapan ekiplerle bir araya gelmek üzere afet bölgesine gitti. Depremin en çok etkilediği illerden olan Kahramanmaraş ile bölgedeki temaslarına başlayan Başkan Ergün, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ergün, “Vatandaşlarımıza ve burada görev alan kardeşlerimize moral olmak amacıyla yanlarında olduğumuzu bilmeleri için bölgedeyiz. Devletimiz ve milletimizin elbirliğiyle yaralarımızı saracağız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, afet bölgesi ziyaretlerine depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ile başladı. İlk olarak Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünde Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ile bir araya gelen Başkan Ergün’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, daire başkanları ve MHP Milletvekili Adayı Ömer Özkan da eşlik etti. Yaşanan büyük depremin Valilik binasında da hasar oluşturduğunu ve koordinasyon merkezinin Emniyet Müdürlüğü binasında kurulduğunu belirten Vali Ömer Faruk Coşkun, Hatay’dan sonra yıkımın en çok olduğu illerden bir tanesi olan Kahramanmaraş’ta hayatın normale dönmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti.
Elbirliğiyle Yaralarımızı Saracağız
Çok büyük bir afet yaşandığını ve çok sayıda vatandaşımızı kaybettiğimizi belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Vali Coşkun’a ve tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle andı. Başkan Ergün, “Rabbim bir daha böyle acılar, afetler yaşatmasın. Vatandaşlarımıza ve burada görev alan kardeşlerimize moral olmak amacıyla yanlarında olduğumuzu bilmeleri için bölgedeyiz. Devletimiz ve milletimizin elbirliğiyle yaralarımızı saracağız. İlk andan itibaren arama-kurtarma ekiplerimizle Osmaniye’ye ulaştık. Daha sonra Kahramanmaraş’a geldik. Araçlarımızla, iş makinelerimizle, 394 personelimizle AFAD koordinasyonunda arkadaşlarımız görev aldı. Yaklaşık bir aydır Dulkadiroğlu ilçesinde 3000 kişiye iftar yemeği ve sahur kahvaltısı ikramımız devam ediyor. Hem onlara ziyaret hem çocuklarımızı mutlu etmek için buradayız” dedi.
Vali Coşkun’dan Teşekkür
Ziyaretlerin ve sağlanan desteklerin vatandaşlarla belediyeler arasında bir gönül köprüsü oluşturduğunu da ifade eden Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, destekleri nedeniyle Başkan Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu