Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2023 12:16

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, depremin yaşanması sonrasında ilk andan itibaren ekipler ile bölgede bulunarak arama-kurtarma-yardım ve desteklere katkı sağladıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, depremin yaşandığı ve merkez üssü olan Kahramanmaraş’a ziyarette bulundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret eden Başkan Cengiz Ergün, Başkan Güngör’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ergün’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, daire başkanları eşlik etti. Ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Alaaddin Parlak ve Meclis Üyesi Ramazan Kibar da yer aldı.
Bu Acıları da Aşacağız
Başkan Ergün, yaşanılan afet dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaşanılan zorlukların aşılacağına emin olduğunu söyledi. Başkan Ergün, deprem felaketinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi. Başkan Ergün, deprem felaketi sonrasında en kısa sürede bölgeye intikal ederek gerek arama kurtarma gerekse yardım çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla afet bölgesinde yer alındığını söyledi.  Başkan Ergün, “Bizler de sizinle birlikte bu acıyı yaşadık. Elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık. Afetin yaşandığı çeşitli bölgelerde yemek ve gıda dağıtımlarımız devam ediyor. Valilik ve AFAD’dan gelen talep üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir nebze de olsa insanlarımızın yüzünü güldürebiliyorsak bizi mutlu eden bu. Devletimize Allah zeval vermesin. Biz bunları da aşacağız. Bu ülke ne felaketler yaşamış, ne zorluklardan geçmiş, buralara gelmiş. Bunları da aşacak inşallah. Biraz sabır ve zamana ihtiyaç var” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu