Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2023 17:10

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın Dulkadiroğlu ilçesinde oluşturduğu Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Cengiz Ergün, yardımların ulaştırılmasında katkı sağlayan herkese teşekkür etti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta temaslarını sürdürüyor. Ramazan Bayramı öncesi bölgeye giden ve depremzedeler ile bir araya gelen Başkan Cengiz Ergün, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın Dulkadiroğlu ilçesinde oluşturduğu Afet Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. Başkan Ergün’e eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları ve daire başkanları eşlik etti. Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar ve Afet Koordinasyon Merkezi’nde görev yapan gönüllüler ile bir araya gelen Başkan Cengiz Ergün, koordinasyon merkezinde yer alan ve içerisinde kıyafet, yeni doğan ihtiyaç malzemeleri, hijyen malzemeleri gibi ürünlerin yer aldığı çadırlarda incelemeler yaptı. 
Başkan Ergün’e Bilgiler Aktardı
Başkan Ergün’e yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aktaran Ocak Başkanı Dursun Nar, her gün 3 aracın düzenli bir şekilde dağıtıma çıktığını ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımların ulaştırıldığını dile getirdi. Başkan Cengiz Ergün ise, Ocak Başkanı Dursun Nar ve Koordinasyon Merkezi’nde bulunarak katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu