19.04.2023 09:33

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta gün boyu gerçekleştirdiği programların ardından depremzede ailelerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kahramanmaraş'ta depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı. İstasyon İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftara Başkan Ergün'ün eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, daire başkanları ve MHP Milletvekili Adayı Ömer Özkan, Dulkadiroğlu ilçesinde koordinatör olarak görev yapan Kırkağaç Emniyet Müdürü Hüseyin Görüşlü, MHP Kahramanmaraş eski Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, İstasyon Mahallesi Muhtarı Mustafa Şavkılı, MHP Kahramanmaraş heyeti, İstasyon İlkokulu Müdürü Harun Ziyan da katıldı. İftar öncesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, geçmiş olsun dileklerini iletti. Depremzede vatandaşlar da, Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri ve sahur kahvaltısı desteğinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür etti. Akşam ezanının okunmasının ardından eller hep birlikte semaya açıldı, dualar eşliğinde iftar açıldı.