Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.04.2023 13:31

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Osmaniye'ye bağlı Bahçe ilçesi Kaymakamı Aziz Kayabaşı’nı ziyaret etti. Bahçe ilçesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden beri depremzedelerin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Aziz Kayabaşı ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin önemli desteklerde bulunduğunu ifade ederek teşekkürlerini iletti.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen şehirlerden bir tanesi olan Osmaniye’de temaslarını sürdürüyor. Osmaniye’ye bağlı Bahçe ilçesine giden Başkan Cengiz Ergün, İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı’na ziyarette bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ergün’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları eşlik etti. Ziyarette Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, MHP İlçe Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, Ülkü Ocakları ilçe Başkanı Üzeyir Ateş de yer aldı. Bahçe ilçesi halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cengiz Ergün, “Allah bir daha bu tür afetleri yaşatmasın. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Tekrardan geçmiş olsun. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Elimizden geldiğince dokunmaya çalıştık, hala da çalışıyoruz. Çok geniş bir alan depremden etkilendi. Allah devletimize zeval vermesin. Biraz zaman ve sabıra ihtiyaç var. Tabi ki göç eden insanlarımızın tekrar ne şekilde intikali, yerleşimi ayrı bir konu. Mevcut binalardan yıkılacaklar olacak. Zor bir durum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden beri depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ekibiniz Büyük Destek Oldu”

Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ise, “Diğer etkilenen yerlere göre biraz daha az etkilendik. İlçemizden 30 vatandaşımız vefat etti. Ama ağır hasarlı ve yıkılan bina sayımız fazla. Depremin ilk gününden itibaren sizin ekibiniz geldiler destek oldular, bizi bayağı rahatlattılar, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu