Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.04.2023 14:36

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Osmaniye iline bağlı Bahçe ilçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı ziyaret etti. Bahçe ilçesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak deprem afetinin ilk gününden itibaren bölgede yer alarak çalışmalara katkı sağladıklarını söyledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinden etkilenen illerden biri olan Osmaniye’deki programına devam ediyor. Osmaniye’ye bağlı Bahçe ilçesine giden Başkan Ergün, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette Başkan Ergün’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları eşlik etti. Belediye ziyaretinin ardından Bahçeli vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Ergün’e, burada Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, MHP Bahçe İlçe Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Çelik, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Üzeyir Ateş eşlik etti.

“Acının kelimelerle tarifi yok”

Bahçe ilçesi halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cengiz Ergün, “6 Şubat’ta büyük bir acı yaşadınız. Rabbim bundan sonra bu tür acıları hiçbir yerde göstermesin, yaşatmasın. Bu bir yazgı. Rabbimin yazdığı felaket. Kelimeler ile tarifi yok. Vefat eden bütün kardeşlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum, huzur içinde yatsınlar, mekanları cennet olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bizler de ilk günden beri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak bütün birimlerimizle 6 binin üzerinde çalışanımız ile seferber olduk. Her noktada bu çalışmaların ve desteğin içinde olduk. 400’e yakın personelimiz 125 iş makinesi ile bütün hizmetleri buraya intikal ettirmek için çaba içinde olduk. Elimizden geleni, imkanlar kapsamında vermeye çalıştık. Yaşanan acı büyük bir acı. Bunun kelimelerle tarifi mümkün değil. Bir nebze de olsa yüzünüzde gülümse görebilmek, bir çocuğumuzu mutlu edebilmek amacıyla 2 gündür buralardayız. Hepinize geçmiş olsun diliyorum, sabırlar diliyorum, hepinizin başı sağ olsun” dedi. Ziyaretin ardından Başkan Cengiz Ergün, afet bölgesindeki programına devam etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu