Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.04.2023 18:18

Ramazan Bayramı öncesinde deprem bölgesine giderek adet bölgesindeki vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hatay’a bağlı Belen ilçesinde konteynır kent ve çadır kentte depremzedelerle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Cengiz Ergün, çocukların yüzünü güldürebilmek için hediyeler takdim etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan Bayramı öncesinde 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen şehirlere ziyaretlerini sürdürerek afetzede vatandaşlarla bir araya geliyor. Kahramanmaraş ve Osmaniye’nin ardından Hatay’a geçen Başkan Cengiz Ergün, Hatay’a bağlı Belen ilçesinde bulunan konteynır kent ve çadır kentte depremzedelerle bir araya geldi. Başkan Cengiz Ergün’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, MHP Hatay Milletvekili Adayları Mehmet Bilgili, Nigar Özer, Ahmet Gedik, Yunus Türk, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bünyamin Tubay, Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti. Konteynır kent ve çadır kentte bulunan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, çocukların yüzünü güldürebilmek amacıyla çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Ergün ve Tüm Manisalılara Teşekkür Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün depremzedelerin acılarını paylaşmak üzere Belen’i ziyaret ettiğini dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız memleketimize geldiler. Çocuklarımızı sevindirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle Manisa Büyükşehir Belediyesi depremin ilk gününden beri bölgemize müthiş yardımlar gönderdi. Bize moral oldu, güç oldu, acımızı hafiflettiler. Başkanımız huzurunda tüm Manisalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Elimizden Gelini Yapmaya Devam Edeceğiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Depremden etkilenen şehirlerimizden Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay’ı ziyaret ettik. Bütün vatandaşlarımıza baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Bir nebze de olsa onlara dokunabilmek, sıkıntılı günlerinde moral verebilme noktasında yanlarında olabiliyorsak bu bizim için en büyük mutluluk. Bugünlerde birlik beraberlik duygularını paylaşmamız lazım. Çocuklarımızın yüzünün gülmesini görmek en büyük mutluluğumuz. Bunu hissedip bunu yaşamak lazım. Sonuç itibariyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız nur içinde yatsınlar. Mekanları cennet olsun. Yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Gerçekten burada çok büyük bir felaket yaşandı. Bunu kelimelerle anlatabilmek mümkün değil. O açıdan değerli başkanıma, burada bulunan tüm arkadaşlarımızdan, teşkilat mensuplarımızdan, Milletvekili adaylarımızdan Allah razı olsun. Onların sayesinde burası ayakta duruyor. Bizler de bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da her türlü desteği yapacağımızı bir kere daha ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu