Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.04.2023 12:01

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. İlçe programına esnaf ziyaretleriyle başlayan ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçe girişi 7 Eylül Caddesi'ne 1 kilometrelik içme suyu hattı çalışması yapılacağının müjdesini verdi.
Her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek yapılan hizmetleri yerinde inceleyen ve vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Ziyaretine ilçe girişi 7 Eylül Caddesi'yle başlayan Başkan Ergün, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün’e Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Meclis üyeleri, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, Manulaş Genel Müdürü Özgür Temiz, MHP Manisa Milletvekili adayları Erkan Akçay, Ali Uçak, Şehnaz Güvendik Arık ve Mahalle Muhtarları eşlik etti.  Esnafları tek tek gezen Başkan Ergün, 7 Eylül Caddesi'nde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 1 kilometrelik içme suyu hattı çalışmasının yapılacağının müjdesini verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu