Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.04.2023 15:11

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ziyaretinde çocukları da unutmadı. Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde minik öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ergün, onlarla tek tek ilgilendi, kırtasiye seti hediye etti.

Günün erken saatlerinde Saruhanlı programına başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uğur Mumcu Parkı içerisindeki Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili  Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ eşlik etti. 
“Çocuklar geleceğimizdir”
Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Ergün, onlara kırtarsiye seti de hediye etti. Hayata geçirdikleri projelerde eğitime verdikleri öneme değinen Başkan Ergün, “Onlar bizim geleceğimiz. Evlatlarımız.  Onları iyi yetiştirmeliyiz. Kendilerine güvenen güzel bir birey haline getirmeliyiz. Bu Cumhuriyetin yaşaması için çocuklarımıza ihtiyacamız var. Çocuklar geleceğimizdir” dedi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu