07.09.2011 16:18

MANİSA Cumhuriyet Başsavcılığı ve Manisa Barosu tarafından yeni Adli Yılın açılışı nedeniyle kokteyl düzenledi. Kokteyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de katıldı.

Saruhan Otel’de düzenlenen kokteyle Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz, Manisa Barosu Başkanı Fadıl Ünal, İl Jandarma Komutanı Vural Erol, Manisa Adliyesi’nde görevli hâkim ve savcıların yanı sıra avukatlar ile birlikte adliye personeli katıldı. Kokteylde söz alan Manisa Barosu Başkanı Fadıl Ünal, yeni yargı yılının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Kokteyle katılanlara teşekkür eden Başsavcı Enis Yavuz’da yeni adli yılda görev yapacak yargı mensuplarına başarılar diledi. Şanlıurfa’ya atanan Vali Celalettin Güvenç ise kokteylde veda konuşması yaptı. Yeni adli yılın, adliye camiasına ve Manisa’ya güzellikler getirmesi temennisinde bulunan Vali Güvenç, “Sizlerle dostluk çerçevesinde güzel hizmetler yaptık. Manisa’nın yeri bende hep ayrı olacaktır. Hepinize yeni yılda başarılar diliyorum” diye konuştu.