Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.04.2023 12:20

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdiği projeleri yerinde incelemek ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Kırkağaç’a ziyarette bulundu. Esnaf ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Cengiz Ergün, esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde görmek ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Kırkağaç’a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlar ve mahalle muhtarları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Daha önce MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapısı yenilenen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce de üst yapısı ve aydınlatmalarıyla yaşayan bir cadde haline getirilen 53. Sokakta karşılanan Başkan Ergün’e MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Yunus Timur, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakkı Seven, KAÇEP İlçe Başkanı Nebahat Güner, Muhtarlar Dernek Başkanı Erdem Ekin ile meclis üyeleri eşlik etti. 
Esnafa Hayırlı İşler Diledi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla prestij kazanan 53. Sokakta esnafları ziyaret eden Başkan Ergün’e vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini de iletti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu