Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.04.2023 16:31

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç programında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile de bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği ve hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler aktaran Başkan Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin taleplerini de dinledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Kırkağaç’a giden Başkan Cengiz Ergün, ilçede faaliyetlerini sürdüren Kızılay, Ziraat Odası, Nakliyeciler Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası, 172 Nolu Minibüscüler Kooperatifi ve Acar İdman Yurdu Spor Kulübü temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları,  MHP İlçe Başkanı Ali Doğan ile Meclis Üyeleri yer aldı. 
Büyükşehir’in Projelerini Anlattı
Başkan Cengiz Ergün, toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdiği projeler ile bundan sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin taleplerini de dinleyen Başkan Cengiz Ergün, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte en iyi hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılması noktasında çaba sarf etmeye devam edeceklerini söyledi. 
Protokol İmzalandı
Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı arasında taş toplama makinesi işletme devri protokolü de imzalandı. Üreticilere her türlü desteği vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Ergün, bundan sonraki süreçte de desteklerin devam edeceğini dile getirdi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu