01.05.2023 12:34

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara Hıroğlu Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre ve parke taşı düzenlemesi yapılan hayır alanını ziyaret etti. Alanda, Çetin ailesinin yaptığı hayır yemeğini de ziyaret eden Başkan Ergün, yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını diledi.
Gölmarmara Hıroğlu Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre ve parke taşı düzenlemesi yapılan hayır alanını ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay,  Gölmarmara MHP İlçe Başkanı Şakir Can, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ahmet Yazıcı, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, KAÇEP İl Başkan Vekili Hatice Yumrutaş, Akhisar KAÇEP Başkanı Esin Güngör, Gölmarmara KAÇEP Başkanı Zeynep Balkaya eşlik etti. Alanda, Çetin ailesinin vefat eden aile büyükleri adına yaptığı hayır yemeğini de ziyaret eden Başkan Ergün, yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını diledi. İlçede yapılan hizmetler nedeniyle memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Başkan Ergün’e teşekkür ettiler.

Çocukları da unutmadı
Gittiği her programda çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Ergün, burada da çocukları unutmadı. Onlarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, kırtasiye seti ve top hediyeleriyle çocukları sevindirdi.