Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.05.2023 18:17

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hizmetlerle çehresi değişen Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Gürsel Tan ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Gölmarmara MHP İlçe Başkanı Şakir Can, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ahmet Yazıcı, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, KAÇEP İl Başkan Vekili Hatice Yumrutaş, Akhisar KAÇEP Başkanı Esin Güngör, Gölmarmara KAÇEP Başkanı Zeynep Balkaya eşlik etti. Mahalle Muhtarı Gürsel Tan’ın çiçek takdimi sonrasında mahallede kurban kesilerek dualar edildi. Başkan Ergün, mahallede kendisine büyük ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etme fırsatı buldu.

“Her zaman Cengiz Başkanımızın yanındayız”

Ozanca mahallesine yapılan hizmetlerin her kesim tarafından takdir edildiğini dile getiren Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde mahallemize yapılmayan hizmetler yapıldı. Eskiden çok büyük sıkıntılar çekiyorduk. Aylarca su bulamıyorduk. Çok şükür içme suyu ve alt yapı gibi birçok sıkıntımız giderildi. Cengiz Başkanımız ve ekibi sayesinde mahallemiz adeta bir şehir görünümü kazandı. Cengiz başkanımızı mahallemizde ağırlamayı ve mahallemizin değişimini göstermek istiyorduk. Nasip bu güneymiş. Mahalleli olarak çok mutluyuz. Şahsım ve mahallelim adına emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkanımızın ayağına taş değdirmesin. Her zaman Başkanımızın yanındayız. Ayrıca MHP Manisa Milletvekilimiz Sayın Erkan Akçay bizleri Ankara’da çok güzel karşıladı kendisinden de Allah razı olsun” dedi.

MHP’li Erkan Akçay 14 Mayıs’a dikkat çekti

MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay, Ozanca mahallesinde yaptığı konuşmada 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine değinerek, “Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı ve gururumuz Cengiz Ergün bey ve ekibi, milletvekili adaylarımız ve teşkilatımızla sizleri ziyaret ettik. Ozanca’da bu hizmetlerden nasibini alıyor, almaya da devam ediyor. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimin öncelikle vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Milli birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin ilerleyişini, yükselişini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam etmek istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimden sonra Şehnaz Güvendik Arık hanımefendiyi de alarak Ali Uçak ile Ankara’ya gitmek istiyorum. İnşallah Ozanca’dan da hayırlı haberler alacağız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

MHP’li Uçak, “Başkanımızın yaptığı hizmetlerle gurur duyuyoruz”

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “81 ilde Büyükşehir ya da il olarak Cengiz Ergün Başkanımızın yaptığı hizmetlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta elimizi ne kadar güçlendirirseniz, bizler de Ankara’da Manisa’mıza hizmetler noktasında elimizden geleni yapacağız. Ben de sizlerden biriyim. İnşallah Ankara’ya gidince var gücümüzle çalışacağız. Hepinizin desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Ozanca’ya verilen sözler tutuldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara programı kapsamında ziyaret ettiği Ozanca Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, “Bugün sizlerle burada olmaktan çok mutlu olduğumu>> ifade etmek istiyorum. Yıllar önce mahalleye geldiğimde benden alt yapı ve su istemiştiniz. Allah nasip etti Ozanca’ya yaklaşık 11 kilometre kanalizasyon, yine 11 kilometre içme suyu hattı tabi bunların yanında 100 bin metrekareye ulaşan taş döşeme işi ve mezarlık bakımlarına kadar birçok yatırım yaptık. Ozanca mahallemize helali hoş olsun. Seçildiğimiz günden bu güne kadar kırsalda 780 mahallemizin şuana kadar 264 tanesinin alt ve üstyapılarını yeniledik. Amacım ve niyetim Manisa’da alt yapısı olmayan mahalle bırakmamak. Bu gün sadece Ozanca’ya yaptığımız yatırımın bedeli güncel rakamlarla 50 milyonu geçmiştir. Allah nasip ederse bir ay içerisinde sathi kaplama çalışmalarımız da başlıyor. Birinci etapta yapacağımız sathi kaplama çalışmalarının tamamlanmasının ardından inşallah önümüzdeki dönem de sıcak asfalt yapma sözünü veriyorum” diye konuştu.

“Desteklerinizle Ankara’ya 3 vekil gönderelim”

14 Mayısta yapılacak olan seçimlerde vatandaşlardan destek taleplerinde de bulunan Başkan Ergün, “Öncelikle Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milliyetçi Hareket Partisinin Grup Başkanvekili Sayın Erkan Akçay aramızda. Kendisi 1. sıra adayımızdır. Ankara’da bizi temsil edecek ve Manisa’nın sorunlarını orada çözmek için elinden geleni yapacaktır. Yine MHP 2. sıra adayımız içimizden biri olan hemşehrimiz Ali Uçak, kendisini çok iyi tanıyorsunuz. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarında bize yardımcı olacaklar. Buradan bunun sözünü sizler adına istiyorum. Tabi ki 14 Mayısta yapılacak seçimlerde sizlerin de destekleriniz bekliyoruz. Allah nasip ederse 3. sıradaki adayımız Şehnaz Hanım ile birlikte 3 vekilimizi bu dönem Ankara’ya sizlerin destekleriyle gönderelim. Adaylarımızın her şeyine kefilim” dedi. Ziyaret ettiği mahallede çocuklarla da tek tek ilgilenen Başkan Ergün minikleri unutmayarak kırtasiye seti ve top hediye ederek onları mutlu etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu