Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.05.2023 14:15

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve kurmayları ile birlikte Alaşehir ilçesine bağlı Killik Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden vatandaşlar, Milletvekili Adayı Ali Uçak’a da tam destek sözü verdi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ile birlikte Alaşehir ilçesi Killik Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün’e Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Çağatay Yayla, KAÇEP İlçe Başkanı Yeşim Karakaya, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, Killik Eski Belediye Başkanı Halil Kara da eşlik etti. 

Killik Mahalle Muhtarı Hüseyin Süngü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü çiçekle karşıladı. Mahalle meydanı ve kahvehanelerdeki vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Ergün, her ziyaretinde olduğu gibi çocukları yine hediyeleri ile sevindirdi. Çocuklara top ve kırtasiye seti armağan eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gösterilen ilgi ve teveccüh dolayısıyla mahalle halkına teşekkür etti. 

Eski Başkan Halil Kara’dan Teşekkür
Vatandaşlarla selamlaşmanın ardından kahvehane toplantısında konuşma yapan Killik Eski Belediye Başkanı Halil Kara, ilk döneminden itibaren Killik’e yaptıkları hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 

Başkan Ergün, Ali Uçak’a Destek İstedi 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “2009 yılında göreve geldik, 2014 yılnda  Büyükşehir olduk. Halkımızın teveccühüyle 17 ilçe 1088 mahallede bu hizmetleri yerine getirmenin çaba ve gayreti içinde olduk. Killik’te ilk olarak düğün salonu olmak üzere kısmi kanalizasyon, kısmi içmesuyu, yol bağlantıları gibi gerekli çalışmaları elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık.  Yaptığımız tüm hizmetlerin hepsi helali hoş olsun. Bugünkü amacımız, önümüzde bir seçim var. 12 gün kaldı. Bu seçim sürecinde kararı verecek olan sizlersiniz. Biz, sizlerden destek istemeye geldik. Değerli dostum Ali Uçak kardeşime desteğinizi bekliyoruz. Bugüne kadar bana verdiğiniz destekler için sizlerden Allah razı olsun. Önümüzdeki seçim Ali Uçak ve diğer adaylarımızın seçimi. Benim sizlerden isteğim, Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay bey, Ali Uçak, Şehnaz Güvendik Arık hanımefendi başta olmak üzere adaylarımıza destek vermeniz. Manisa’yı çok daha fazla sayıyla temsil etmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi 30 büyükşehir içerisinde MHP’li bir tek Manisa Büyükşehir Belediyesi var. Sayın Bilge Liderimiz Devlet Bahçelinin karşısına çıktığımzda 4 vekille geldik diyebilmeliyiz. Bu sayede Manisa’da alacağımız hizmetler daha da artacaktır. O nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy, Milletvekili seçiminde de Milliyetçi Hareket Partisi Ali Uçak’a da bir oy istiyorum. Ben onlara kefilim” diye konuştu. 

Uçak, ‘Desteğinize Talibiz’
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ardından MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak da bir konuşma yaptı. Manisa’ya kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür eden Uçak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün hizmetleri saymakla bitmez. Yaptığı hizmetler için ben sizin önünüzde kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Ama bildiğiniz gibi bir elin nesi var, iki elin sesi var. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde bizleri Ankara’ya gönderirseniz, biz de bu hizmet ve yatırımların daha da fazla şehrimize gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte sizlerin her zaman hizmetkarı olacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta bir oyunuzu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oyunuzu da Milliyetçi Hareket Partisine istiyoruz. Sağ olun, var olun” diye konuştu. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu