Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.05.2023 21:07

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçe programı kapsamında MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte Yeşilyurt Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün ve Milletvekili Adayı Uçak, mahalle halkı tarafından miting havasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Ergün, “Yeşilyurt bugün bizi bağrına bastı. Allah hepinizden razı olsun. Mahallemizin,  yaptığımız yatırımlar ile ilçe merkezinden bir farkı kalmadı. Sizler en güzeline layıksınız. Helal-i hoş olsun” ifadelerinde bulundu.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir programı kapsamında alt ve üstyapısı tamamen yenilenen Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Ergün’e, MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Çağatay Yayla, KAÇEP İlçe Başkanı Yeşim Karakaya, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları eşlik etti. Başkan Ergün ve Ali Uçak, mahalleliler tarafından miting havasında, büyük bir coşkuyla karşılandı. Mahalle muhtarı Hüseyin Bilgi’nin çiçek takdimi sonrasında esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini iletirken, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Cengiz Ergün, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“Yeşilyurt altyapı ve üstyapısı ile daha yaşanılabilir bir mahalle oldu”

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 25 Milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında Yeşilyurt mahallesinde 40 kilometre kanalizasyon hattı, 34 kilometre içme suyu hattı, 248 bin metrekare kilit parke imalatı yapıldı. 1 adet içme suyu sondajı ve enerji nakil hattı çalışması gerçekleştirilirken, 3 adet sondaj motopompu değiştirildi. Ayrıca 4 kilometrelik dere temizlik çalışmalarında Bin 500 ton rüsubat temizlendi. Yeşilyurt, Killik, Işıklar ve Tepeköy mahallelerinin Merkez Atıksu Arıtma Tesisine bağlanması için ortak kollektör hattı projesi planlanıyor.

 

“Modern yollar ile ulaşım kolaylaştı”

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt mahallesinin çevre mahalleler ve Sarıgöl ilçesi ile olan ulaşım ağının kolaylaşması amacıyla 7 Milyon TL yatırım bedeli ile toplamda 26 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi üreticilere gübre desteğinde de bulundu. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün Yeşilyurt mahallesine yaptığı yatırımların toplam bedeli 33 Milyon TL oldu.

“Yeşilyurt hizmetleri asla unutmayacak”

Yeşilyurt mahallesine yapılan hizmetlerin asla unutulmayacağını belirten mahalle muhtarı Hüseyin Bilgi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 

“Ali kardeşimizi inşallah Ankara’ya gönderiyoruz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün, Yeşilyurt bizi bağrına bastı, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah sizlerden razı olsun. İçimizden biri, Alaşehir’in insanı, bu topraklarda dokunmadığı insan kalmayan, Milletvekili adayımız Ali Uçak ile geldik. İlk olarak 2009 yılında Manisa Belediye Başkanı olarak göreve geldik, 2014 yılında Büyükşehir olduk. Halkımızın teveccühü ile 17 ilçemiz 1088 mahallemizde halkımıza en iyi hizmetleri götürme çabası ve gayreti içinde olduk. Bu doğrultuda bizlere destek veren oy vermiş, vermemiş, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 780 mahallemiz içerisinde, 264 mahallenin altyapı ve üstyapılarını bitirdik. İlçe merkezinde caddeler nasılsa, Yeşilyurt da öyle oldu. Prestij caddesi, içme suyu, kanalizasyon hattı ile yapılan sondaj çalışmaları ile 250 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışması yaptık, helal-i hoş olsun. Hizmetler saymakla bitmez. Bizler de imkanlar dahilinde yaptığımız hizmetler ile sizlere layık olmaya çalıştık. Tabii ki hizmetin sınırı yok. Çalmıyoruz, çaldırmıyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmiyoruz. İşte bu yüzden 30 tane Büyükşehir Belediyesi içerisinde hemen hemen her sene ilk sıralardayız. Bugünkü amacımız, önümüzde bir seçim var. 14 Mayıs tarihindeki seçimlerde biz sizlerden destek istemeye geldik. MHP Manisa Milletvekili Adayımız değerli dostum Ali Uçak’a desteklerini bekliyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Bugün Devlet Hastanesinde Uçak Kardeşler Toplum Ruh Sağlık Merkezini açtı. Yaptığı hayır çok önemli. Bizim Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletvekilleri seçiminde de Milliyetçi Hareket Partimize oy istiyoruz. Ali kardeşimizi Ankara’ya gönderiyoruz inşallah” dedi. 

 

“Tarımın sözcüsü, Manisa’nın milletvekili olacağız”

Ali Uçak, “Sıcak ve samimi karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün abime, Alaşehir’e, Yeşilyurt’a yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Birçok insan biz Alaşehir Belediye Başkanlığını kaybettiğimizde Yeşilyurt mahallesindeki yatırımlar biter dediğinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e gittik. Başkanımıza bu konuyu ilettiğimizde Cengiz Başkanımız, “Biz başladığımız hiçbir işi yarım bırakmayız. Oy vermiş, vermemiş herkese hizmet götürme görevindeyiz” dedi. Yeşilyurt bugüne kadar yapılan en büyük hizmeti aldı. İnşallah milletvekili seçilecek olursak, taraflı tarafsız, Manisa’ya, Alaşehir’e, Yeşilyurt mahallemize hizmet getirmek için çalışacağız. Biz, Manisa’nın Milletvekili olacağız. Tarımın orada sözcüsü olacağız. Allah sizden razı olsun. Yeşilyurt’la gurur duyuyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu