Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.05.2023 14:56

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma ilçesini ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları ve projeleri inceledi. İncelemeleri sırasında Başkan Cengiz Ergün, Soma esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler bol kazançlar dileklerinde bulundu. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesinde yapılan yatırımları ve projeleri incelemek üzere ilçede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, esnaflara da ziyarette bulunarak hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Ergün’e ilçe programında Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak, Nadir Sarı ve Öztürk Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları, daire başkanları, MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Aydın ve ilgili muhtarlar eşlik etti. 
Hayırlı işler dileklerinde bulundu
Başkan Cengiz Ergün, ilçe ziyaretinde esnaflarla bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili esnaf ve vatandaşlara bilgiler aktaran Başkan Cengiz Ergün, esnaflar tarafından sevgiyle karşılandı. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini iletirken, Somalı vatandaşlarla tokalaşarak isteklerini dinledi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Cengiz Ergün, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Pazarcı esnafıyla bir araya geldi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından ilçe merkezinde kurulan semt pazarına da ziyarette bulundu. Pazar esnaflarına hayırlı işler temennisini ileten Başkan Cengiz Ergün, pazarda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti, kadınlara çeşitli hediyeler takdim etti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu