Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2023 19:35

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesine bağlı Güneşli mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede bayram havasında karşılanan Başkan Ergün 12 kilometrelik içme suyu isale hattı yatırımının sözünü vererek mahallelinin coşkusunu ikiye katladı. 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerin önemine de değinen Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisine destek istedi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesi ziyaretleri kapsamında Güneşli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük bir sevgi seli ve davul zurna ile karşılanan Başkan Ergün’e MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdürrazzik Yonat, Gördes KAÇEP Başkanı Feride Batur ve meclis üyeleri eşlik etti. Güneşli Mahalle Muhtarı Erdal Terim’in çiçek takdimi sonrasında mahallede kurban kesilerek dualar edildi. Başkan Ergün, mahallede kendisine büyük ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek sohbet ederek esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.


“Dualarımı Cumhurbaşkanımıza ulaştırın”
Güneşli mahallesi sakini Vacide Orhan, “Sayın Cumhurbaşkanımız için Hacda, Kabe’yi ziyaret ettiğimde sürekli dua ettim. Allah başımızdan eksik etmesin. Benim dualarımı Cumhurbaşkanımıza ulaştırın” dedi.
 

“Cengiz Başkanımız verdiği sözü tuttu”
Güneşli Mahalle Muhtarı Erdal Terim, “Mahallemizde geçmişten gelen en büyük sıkıntılarımızdan biri içme suyu konusuydu. 20 yıldır hemen hemen her gün patlaklardan dolayı sularımız kesiliyordu. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemize ilk ziyaretinde bizlere söz vermişti ve sözünü de tutarak 20 yıllık sorunumuzu kökten çözdü. Mahallemizin alt yapısını baştan aşağıya yeniledi. Üst yapı çalışmalarımızın da sonuna geldik. Hizmetlerinden ötürü Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

“Desteklerinizle Ankara ve Manisa arasında köprü olacağız”
MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Manisa büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Türkiye’nin gururudur. Mahallelerimize birbirinden güzel hizmetler yaptığını gördük ve gurur duyduk. Başkanımız Cengiz Ergün’ün hizmetleriyle de görüyoruz ki Güneşli mahalle sakinlerimizin yüzleri güneş gibi parlıyor. Allah sizden razı olsun. Bilindiği üzere Allah nasip ederse 14 Mayısta sandıklara gideceğiz. Bu seçimler çok önemli. Sizlerin içinden gelen biriyim. 14 Mayıs seçimlerinde öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy vermenizi istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün elini güçlendirmek ve Manisa’mıza daha fazla hizmet gelebilmesi adına Milletvekilliğinde de Milliyetçi Hareket Partisine bir oy vermenizi istiyorum. Manisa ile Ankara arasında köprü olabilmek adına bizlerden desteğinizi esirgemeyin” dedi.
 

Başkan Ergün, “12 kilometrelik içme suyu isale hattının sözünü verdi”
Güneşli mahalle sakinlerine yapılan hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’mızın büyükşehir olduğu günden bu yana ayrım gözetmeksizin 17 ilçemize eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz. Güneşli mahallemizin sadece alt yapısına 25 milyon TL harcadık. Üst yapı çalışmalarımızda da 110 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmasında da sona geliyoruz. Ayrıca mahallemize 6,5 kilometre içme suyu isale hattını yeniledik. İnşallah geri kalan kısmını da tamamlarız. Bunun dışında üreticilerimize gübre verdik, sera dağıtımı yaptık. Gönül istiyor ki, her yere hizmet götürelim. Ama belli bir bütçemiz var. Büyükşehir Belediyesinin Manisa’da toplam yol ağı 6 bin kilometre. 5 bin 500 kilometresini yaptık. İnşallah bağ yollarına, ova yollarına da hizmet götürmeye devam edeceğiz. Yatırımlarımız ile Gördes’i daha yaşanılabilir bir kent yaptık. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Benden talep ettiğiniz 12 kilometrelik içme suyu isale hattının yapılmasının da sözünü buradan veriyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
 

Başkan Ergün, Vekil adayı Uçak’a destek istedi
Başkan Ergün, konuşmasının son bölümünde, “İçinizden biri, yaş meyve, sebze ihracatçılığında 12 yıldır zirveyi kaptırmayan Ali Uçak kardeşime destek istiyorum. Milletvekillerimiz bizim Ankara’daki gözümüz, kulağımız, destekçimiz olan kişiler. Milliyetçi Hareket Partimizin Manisa’da şu anda bir tane milletvekili var. O da Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay Bey. Bize bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Allah kendisinden bin kere razı olsun. Ama bir elin nesi var, iki elin sesi var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde Ali Uçak kardeşime sizden oy istiyorum. Tarımın her kademesinde çalışmış Ali Uçak kardeşimiz bizleri Ankara’da temsil edecek. Bu seçimlerin vatanımız, milletimiz, şehrimiz, ilçemiz ve hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu