Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.05.2023 16:31

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu’da MHP Manisa Milletvekili Adaylarının da katılımıyla sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu. Toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin görüşlerini aktarırken, Başkan Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayları da, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde destek istedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu programında sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.  Düzenlenen programda Başkan Ergün’e, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak, Güngör Dinçer ve Öztürk Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP İlçe Başkanı Halil Konuş, Turgutlu Eski Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Turgutlu KAÇEP Başkanı Hatice Durak, Turgutlu Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Aktop ve partililer de eşlik etti.

“Hizmette ayrım yapmıyoruz”
Toplantının selamlama konuşmasını Turgutlulu olan MHP Manisa Milletvekili Adayı Güngör Dinçer yaptı. Dinçer’in ardından sivil toplum kurulu temsilcilerine hitap eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “COVİD ve diğer faktörler nedeniyle vatandaşlarımızla bir süre görüşemedik. Ama hizmetlerimiz bu süreçte hiçbir zaman durmadı. 6 bine yaklaşan Büyükşehir ve MASKİ personelimizle Manisa’da yaşayan bir buçuk milyon nüfusumuza, 1088 mahallemize hizmetlerimizi ayrım yapmadan aktarmaya çalıştık. Her şeyden önce bizlere bu makamı layık gören vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.
Destek istedi
30 Büyükşehir Belediyesi içerisinde MHP’li bir belediye olmanın gururunu yaşadığını belirten Başkan Ergün, “Bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapılacak. Yüzyılın seçimi gerçekleşecek. Bu açıdan baktığımızda öncelikle Cumhur ittifakımızın Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de MHP’ye destek istiyorum. Partimizin tek olan milletvekilini güçlendirerek hizmetlerimizi daha da artma noktasında desteğimizi alalım. Bu seçimde Turgutlulu hemşerilerimizden partimize davet ediyor. Bu gücü kuvveti Ankara’da hissettirelim istiyoruz ”dedi.
“Sizlerin sesi olacağız”
Başkan Ergün’ün ardından konuşan MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak da, “14 Mayıs’ta ülkemizin birliği ve beraberliği için, daha ileriye güçlü bir şekilde ilerlemesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a oy vermenizi istiyoruz.  Milletvekili seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibi hizmetlerin aratarak devam etmesi için Manisa’mızla Ankara arasında köprü olacağız. Bizleri milletvekili olarak destekler, Ankara’ya gönderirseniz, vatandaşımızın, oda başkanlarımızın, çiftçilerimizin, el emeğiyle geçinen kardeşlerimizin sesi olacağız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu