Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.05.2023 20:38

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak eşliğinde Kula ilçesine bağlı Gökçeören mahallesine ziyarette bulundu. Mahalleli tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Cengiz Ergün, esnafları ziyaret ederek mahalleli ile bir araya geldi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında Kula ilçesine bağlı Gökçeören mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Erdem ve mahalleli tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Ergün’e Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Çakan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları eşlik etti. Mahalle sakinlerinden Hikmet Gedik’in vefatı sebebiyle kurulan taziye evini ziyaret eden Başkan Ergün, Gedik’in yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. 
“Cengiz Başkan 50 yıllık su sorununu çözdü”
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Gökçeören mahallemize yaptığımız hizmetler ortada geriye dönüp bakmayacağız. Artık önümüzdeki hedeflerimize bakacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizin alt ve üst yapısını yenileyerek güzel bir görünüm kazandırdı. Bizim amacımız hizmet. Cengiz Başkanımızın sayesinde 50 yıllık su sorunumuz çözüldü. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yapılan bu yatırımlar için elbette bütçe lazım bu nedenle de Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanımızın elinin güçlü olması lazım. Allah nasip ederse Türkiye’nin önünü açacak olan seçime hayırlısıyla bu pazar giriyoruz. Oylarımızı hep birlikte kullanacağız. Bizim adayımız net kararımız belli. Hafta sonu yapılacak olan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermenizi istiyorum. Parlamento’ya da güçlü girebilmek adına Milliyetçi Hareket Partisine desteklerinizi bekliyorum. MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay’ın yanında Sayın Ali Uçak’ı da Ankara’ya sizlerin desteği ile gönderelim. İnşallah sonrasında da Tarım Bakanı olarak görelim” dedi.
Başkan Ergün, “Hizmetler saymakla bitmez”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “17 ilçemizde olduğu gibi Gökçeören mahallemize de güzel hizmetleri ulaştırmanın gayreti içinde olduk. Bu günün parasıyla 100 Milyon TL gibi bir bedel ile içme suyu hattı, kanalizasyon hattı, içme suyu deposu, sondaj ve yol çalışmalarıyla sokaklarımızın daha modern olabilmesi için birçok hizmeti Gökçeören mahallemize kazandırdık. Ayrıca mahallemizde 120 bin metrekarenin üzerinde kilit parke taşı döşeme çalışmasını tamamladık. Helal-i hoş olsun. Hizmetler saymakla bitmez. Daha güzel yatırımları hayata geçirmek için de canla başla çalışıyoruz” diye konuştu.
“Önce Devletim ve Milletim sonra partim ve ben”
Başkan Ergün konuşmasının devamında, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “Önce Devletim ve Milletim sonra partim ve ben” diyen bir anlayış ile Milliyetçi Hareket Partisine oy istemek kadar doğal bir şey görmüyorum. Bu nedenle Manisa’nın evladı Ali Uçak kardeşime ve diğer adaylarımıza Milletvekilliği seçimlerinde destek istiyorum. Milletvekillerimiz, Ankara’daki gözümüz, kulağımız, destekçimiz olan kişiler. Milliyetçi Hareket Partimizin Manisa’da şu anda bir tane milletvekili var. O da Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay Bey. Bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Allah kendisinden bin kere razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Milletvekili adaylarımıza kefilim. Hayırlısı ile hafta sonu yapılacak olan seçimlerde önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde Ali Uçak kardeşime ve diğer vekil adaylarımıza sizden oy istiyorum. Bu seçimler ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“Meclis’te sizlerin sesi olmak istiyorum”
MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Manisa’mızın her köşesine hizmet götürme derdinde olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız, Türkiye’nin gururudur. Hizmet hiçbir zaman bitmez. Bu nedenle sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Ben sizlerin içinden gelen biriyim. Tarımı bilen, çiftçiliği bilen bir kardeşiniz olarak Meclis’te sizlerin sesi olmak istiyorum. Köylünün halinden köylü anlar. 14 Mayıs seçimlerinde öncelikle çocuklarımızın geleceği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy vermenizi istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün elini güçlendirmek ve Manisa’mıza daha fazla ve hızlı hizmet gelebilmesi adına Milletvekilliği seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partimize bir oy vermenizi istiyorum. Manisa ile Ankara arasında sizlerin temsilcisi, sözcüsü olmak, tarımın beşiği güzel Manisa’mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” diye konuştu.
Meclis Üyesi Uygun, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin önemine değindi
Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Uygun ise, Gökçeören mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür dileklerini ileterek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine değindi. Uygun, “Türkiye’mize ve milletimize hizmetlerin devam edebilmesi adına Cumhur İttifakı’nın yanında olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak zorundayız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu