Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.09.2011 14:34

MANİSA Belediyesi, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü olması nedeniyle, Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Atiye’yi Manisalılarla buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki konseri, binlerce Manisalı seyretti.

Manisa Belediyesi’nin organizasyonunda, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü etkinlikleri kapsamında kente gelen Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Atiye, Cumhuriyet Meydanı’nda hayranlarıyla buluştu. Konseri Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, eşi İnci Açıkdil, Belediye Meclis üyeleri ve eşleri ile çok sayıda Manisalı izledi. Konserde engelli vatandaşlar da unutulmadı. Manisa Belediyesi, engellilerin konseri rahat izleyebilmeleri amacıyla protokol önünde yer oluşturdu. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde Atiye, yeni albümünden söylediği şarkılarla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Turuncu, siyah kostümüyle de dikkatleri üzerine çeken Atiye, performansıyla Manisalılardan tam not aldı. Sahne şovları ve dansçılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, Manisalı hayranlarından büyük alkış aldı. Konser sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm Manisalıların kurtuluş bayramını kutladı. Popçu Atiye’yi performansından dolayı kutlayan Başkan Ergün, Manisa’nın sosyal yönden gelişmesi için projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Atiye’yi Manisa’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Ergün, sanatçıya çiçek ve Manisa’yı tanıtan ürünlerin yer aldığı bir çanta takdim etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu