Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.08.2014 11:26

Türkiye Futbol Federasyonu, Manisa’da Soma yararına gerçekleştirilen süper kupa maçı öncesinde, Soma maden faciasında yakınlarını kaybeden şehit ailelerine için akşam yemeği düzenledi. Organize Sanayi Bölgesi Restoranında gerçekleştirilen yemeğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Soma’da meydana gelen maden kazasında şehit olan maden işçilerinin aileleri yararına Manisa’da gerçekleştirdiği Süper Kupa Final maçı öncesinde akşam yemeği düzenlendi.Yemeğe, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Manisa Milletvekilleri, 1. Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının yöneticileri ve şehit aileleri katıldı. Yemekte konuşan TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, 3 ay önce Soma'da hayatını kaybeden 301 madenci anısına Manisa'da düzenlenen Süper Kupa maçı öncesinde ölen madencilerin aileleriyle yemekte bir araya geldiklerini belirterek, bunun Türkiye'nin birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu söyledi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise, Soma’da meydana gelen maden kazası sonrasında ilçeye yapılması planlanan spor yatırımlarından bahsetti.

Yemekte daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Soma’da yaptırılacak futbol okulu yer tahsisi için protokol imzalandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehit aileleri ile gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından, Manisa 19 Mayıs Stadyumunda Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yapılan Türkiye Süper Kupası Final müsabakasını izledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu