Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.09.2014 12:34

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıl dönümü Manisa’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama töreni Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın makamında tebrikleri kabul etmesi ve geçit töreni ile devam etti.

Türk milletinin şanlı tarihlerinden bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama programları düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı’nın çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı okundu.

Vali Bektaş tebrikleri kabul etti

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş makamında tebrikleri kabul etti. Vali Bektaş’a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Manisa Milletvekili Özgür Özel eşlik etti. Tebriklerin kabulünün ardından resmi geçit töreni yapıldı. Törenin başında Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan halkı selamlayarak vatandaşların Zafer Bayramı’nı kutladılar. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından Zafer Bayramı dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören Resmi araçların geçişiyle sona erdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu