Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.09.2014 13:07

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’ çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Milli Egemenlik Anıtı’na, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, merkez ilçe zabıta şube müdürleriyle birlikte Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

188. Zabıta Haftası sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunma töreni, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi zabıta personeli ve merkez ilçelerin zabıta personelinin katılımıyla gerçekleşti. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra tarafından Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Zabıta’dan Vali’ye nezaket ziyareti

Cumhuriyet Meydanı’ndaki töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ve beraberindekiler, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Tüm zabıta personelinin haftasını tebrik eden Bektaş, “ Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte merkez iki ilçemiz ve büyükşehirde yapılanmalar yeni yeni oturuyor. Herşey insanımızın daha rahat ve huzurlu olabilmeleri içindir. Bu çerçevede hizmet veren zabıtalarımızın, 188. Zabıta haftanızı kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu