Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.09.2014 13:53

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Saruhanlı’da su tahsilatlarının 1 Eylül itibariyle MASKİ tarafından yapılamaya başlandığını açıkladı. Saruhanlı’ya daha iyi hizmeti sunabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını dile getiren Bilgen, “Başkanımızın talimatları doğrultusunda gereken en iyi hizmet Saruhanlı halkına verilecek” dedi.

Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan MASKİ, Genel Müdürlüğü vatandaşlara daha iyi hizmet ulaştırmak için devir teslim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ adına Soma ve Akhisar’dan sonra Saruhanlı’da da tahsilat işlemlerine başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Saruhanlı’daki su tahsilat işlemlerinin 1 Eylül itibariyle MASKİ adına yapılmaya başlandığını açıkladı. Bugüne kadar Saruhanlı Belediyesi’nin ve Saruhanlı halkının gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Bundan böyle en iyi hizmeti, kaliteli, düzenli ve sağlıklı bir hizmeti sunabilmek için MASKİ var gücü ile çalışmalarına devam edecek. Saruhanlı halkını mağdur etmeyeceğiz. Başkanımızın talimatları doğrultusunda gereken en iyi hizmet Saruhanlı halkına verilecektir. Biz Manisa ve diğer ilçelerimizde insanlarımızın su faturalarının ödenmesi noktasında kolaylık adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya başladık” diye konuştu.

Koordinasyon Merkezi’nde de tahsilat yapıyoruz

Soma ve Akhisar’dan sonra Saruhanlı’da da MASKİ adına tahsilatların başladığını söyleyen Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, “PTT dahil 15 tane banka ile anlaşma yaptık. Vatandaşlarımız bu bankalara giderek rahatlıkla ödeme yapabilirler. Ayrıca koordinasyon merkezimizde yine tahsilat yapıyoruz. Orada da vatandaşlarımızı bekletmeden çok kısa sürede işlemleri tamamlıyoruz” dedi.

Sorunları çözmeye çalışacağız

Yaz döneminin susuz geçtiğini ifade eden Bilgen, “Yağmurların yağmaması ve yer altı sularının çekilmesi nedeniyle pompalarımızın tam kapasite ile çalışmasına rağmen bazı yerlerde aksayan durumlar oluyor. Vatandaşlarımızın bundan dolayı gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyorum. En kısa sürede tüm ekiplerimizle arızalı olan bölgelere yetişme gayretindeyiz. Ekiplerimizi kurduk. Bütün teçhizatımızı hazırladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Saruhanlı ve diğer ilçelerimize zamanında yetişerek sorunlarını çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Mahallelerde çalışmalar başladı

Bazı bölgelerden yaşanan sorunlarla ilgili taleplerin geldiğini ifade eden Mahmut Bilgen, “O bölgelerde yaşanan sorunların giderilmesi noktasında gelen talepler alınıyor. Bu doğrultuda ekiplerimiz sıkıntıların giderilmesi için görevlendirildi. Yapılabilecek ne varsa MASKİ adına onları yapacağız ve vatandaşlarımızın susuzluğunu, sıkıntısını gidermeye çalışacağız” dedi.

Suları dengeli kullanmalıyız

MASKİ’nin daha iyi hizmetleri sunması adına su kullanma kültürüne sahip olunması gerektiğini söyleyen Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, “Suyumuz giderek azalıyor. Kullanma suları ile içme sularını dengeli kullanmamız lazım. Hiçbir zaman su bitmeyecek inancı taşımamalıyız. Onun için de MASKİ yapılması gereken bütün çalışmaları ve planlamaları yapacaktır. Bu konuda Manisa halkını bilinçlendirme çalışmalarımız da başladı. Bir müddet sonra daha sağlıklı ve daha huzurlu bir ortamda su sorunlarını tartışmak, görüşmek, vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek adına çalışmalar yapacağız. Gayretlerimiz Manisa halkı içindir. MASKİ tam kapasite ile Manisa’nın hizmetindedir” ifadelerini kullandı.

15 banka ile anlaşma yapıldı

Fatura tahsilatları için anlaşma yapılan bankaları açıklayan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Vatandaşlarımız su faturalarını HSBC, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank, Halk Bankası, Bank Asya, Garanti Bankası, Finansbank, İş Bankası, Türkiye Finans Bankası, Şekerbank, Denizbank, İNG Bank, Akbank ve Ptt şubelerinden de ödeyebilirler” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu