Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.09.2014 15:35

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli’de Gökkaya ve Alahıdır Mahallelerinin mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışması ile ilaçlama çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan Gökkaya Mahalle Muhtarı Kadir Türker ve Alahıdır Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Yıldırım ile bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Manisa Merkezdeki mezarlıklarda yapılan temizlik ve bakım çalışmalarının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelerde bulunan mezarlıklarında temizlik ve ilaçlama çalışmalarını yapmaya başladı. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Gökkaya ve Alahıdır Mahallelerinde bulunan iki mezarlıkta temizlik ve bakım çalışması yaptı. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina da takip etti. Yaz aylarında mezarlıkta büyüyen ot, diken ve çevreye zarar veren çeşitli atıklar Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından toplandı, mezarlıklara temiz bir görünüm kazandırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mezarlıkların temiz ve bakımlı olması konusunda hassas olduğunu belirten Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, ekiplerin Ahmetli mezarlıklarındaki çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Haşere İle Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, haşere ile mücadele ve ilaçlama konusunda çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Ahmetli ilçesinde program dahilinde sivrisinek, karasinek ve üvez ile mücadele kapsamında iki ayrı ekiple ilaçlama çalışmaları yapılmaya devam ediyor.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu