Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.06.2023 13:34

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesinde sel afetinden en çok etkilenen mahallelerden olan Hacıishak Mahallesi’nde ve taşkın oluşan Şahbaz Deresi’nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde bölgede alınacak tedbirler ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Sel felaketinin yaşandığı Akhisar’da ilk andan itibaren bölgede yürütülen çalışmaları takip eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede sel afetinin etkilediği mahallelerden bir tanesi olan Hacıishak Mahallesi’nde ve taşkın yaşanan Şahbaz Deresi’nde incelemelerde bulundu. İncelemelere Başkan Ergün’ün yanı sıra Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Metin Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer, Gökhan Çevik, Akhisar İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, DSİ Bölge Müdürü Sadettin Ceylan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri, daire başkanları ve ilgili kurumların temsilcileri yer aldı. Akhisarlılara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, Vali Karadeniz ve yetkililerle bölgede alınacak tedbirler ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu