Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.06.2023 10:30

Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi, 5526 sokak ile 5515 sokağı birbirine bağlayan güzergâhta, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bordür, kaldırım ve asfalt çalışmasına başlandı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmayla mevcut alan tamamen yenilenmiş olacak. 
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün altyapı çalışması yürüttüğü Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi, 5526 sokak ile 5515 sokağı birbirine bağlayan güzergâhta Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından bakım çalışması başlatıldı. Yürütülen çalışmayı, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürü Serdinç Bulut birlikte inceledi. Mevcut güzergahta, bordür, kaldırım ve sıcak asfalt yapıldığını belirten Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağı sözlerine ekledi. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu