Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.07.2023 13:28

İl genelinde hayata geçirdiği prestij cadde projelerini aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni prestij caddeler için yüklenici firma ile sözleşmeye imza attı. Başkan Cengiz Ergün’ün geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiği çalışmalar kapsamında Şehzadeler ilçesi Atatürk ve Çarşı Bulvarları, PTT çevresi, Yunusemre ilçesi Cemal Ergün Caddesi ile Akhisar ring yolunda da (631 sokak) prestij cadde düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Nisan ayı meclis toplantısında müjdesini verdiği prestij caddeler için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesi Atatürk ve Çarşı Bulvarları, PTT çevresi, Yunusemre ilçesi Cemal Ergün Caddesi ile Akhisar ring yolunda da (631 sokak) prestij cadde düzenlemesi gerçekleştirilecek. Yüklenici firma temsilcileriyle sözleşmeye imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün müjdelediği projelerde çalışmaların başlayacağını belirterek, “Prestij cadde çalışması öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları yapılacak. Bunun akabinde de prestij cadde çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Gerçekleştirilecek olan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu