Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.07.2023 15:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı  Muradiye ve Karaali Mahallelerinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu altyapı faaliyetleri tamamlanan muhtelif noktalarda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye ve Karaali Mahallelerinde (Villalar Bölgesi) önemli bir yatırımla hayata geçirilen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesi de üstyapı düzenlemelerine başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya da teknik ekipler ile birlikte kilit parke taşı döşemesi yapılan noktada incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Topkaya, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Yunusemre ilçemize bağlı Muradiye ve Karaali Mahallelerinde faaliyetlerimizi başlattık. Burada daha önce MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından önemli bir yatırımla içme suyu çalışmaları yapıldı. Biz de burada kilit parke taşı döşeme işini gerçekleştiriyoruz. Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu