Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.07.2023 13:47

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Serdar Bozyaka ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen genel kurulla göreve gelen ekibi tebrik eden Başkan Cengiz Ergün, Bozyaka ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerine başarılar diledi. , 

MAGİAD Başkanı Serdar Bozyaka ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Bozyaka ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Cengiz Ergün’e çiçek takdim ederken, Başkan Ergün de konuklarına Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Manisa CBÜ Akademisyenleri tarafından hazırlanan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli kitap serisini de armağan etti. Başkan Ergün ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde hayata geçirdiği projelerin anlatıldığı Manisa Bülteni’nin 111’inci sayısını da takdim etti. Ziyarette konuşan MAGİAD Başkanı Serdar Bozyaka, “Sizi ziyaretimiz ayrı bir öneme sahip. Çünkü siz de MAGİAD’ın kurucularından bir tanesisiniz. Bunu da övünerek her yere anlatıyoruz. Bizim içimizden Büyükşehir Belediye Başkanımız çıktı diye hep söyleriz. Rahmetli Adil Aygül de bizim derneğimiz üyeleri arasındaymış. Bizim için bir kıvanç kaynağı. Bu anlamda ilk ziyaret etmek istediğimiz büyüklerimizdendiniz. Sizin fikirlerinizi almak bizim için çok güzel olacak. MAGİAD markasını da sizlerin kurduğu, yönettiği dönemlere tekrar geri getirmek istiyoruz, Manisa için güzel işler yapmak istiyoruz. Bu anlamda da sizlerden destek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
Bozyaka ve Yönetim Kurulu’na Başarılar Diledi
Bozyaka ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Başkan Cengiz Ergün ise, “Biz mutluluk duyarız. Manisa’yı temsil noktasında kim elini taşın altına sokuyorsa o bizim için mutluluk verici. Gerçekten o süreçlerde Manisa’yı ön plana çıkaracak çalışmaların içerisinde bulunuldu. Emeği geçen arkadaşlarımıza, başkanlara teşekkür borcumuzu Manisalılar adına yapalım. İnşallah aldığımız bu görevi daha iyi noktalara sizler de götürürsünüz. Bizler de bundan büyük mutluluk duyarız” diye konuştu. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu