Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.07.2023 14:30

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Savaş ve Gürbunar ailesinin evlatları Nursaç ve Selçuk’un nikah akitlerini gerçekleştirdi. Başkan Ergün, nikah töreninin ardından genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. 

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ın kızı Nursaç Savaş ve Gürbunar ailesinin oğulları Selçuk Gürbunar, kıyılan nikah ile aynı çatı altında birleşti. Hayatlarını birleştiren çiftin nikahlarını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kıydı. Selendi Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nikah törenine Savaş ve Gürbunar ailesinin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu eski Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları, çiftin arkadaşları ve dostları katıldı. Genç çiftin nikah akitlerini gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nursaç ve Selçuk’a ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Ergün, nikah sonrası yaptığı konuşmada, “ Artık aile birliğiniz kuruldu. Her şeyden önce birbirinize güvenmeniz gerekiyor, birbirinize destek vermeniz gerekiyor. Yüzünüze yansıyan bu güzellik bir ömür devam etsin. Sizlerin mutluluğu bizleri mutlu eder. Ben de iki kızımı evlendirdim. Bu akşam çok değerli Başkanımın duygularının yaşayan biriyim. Sevgi sadakat ister, birliktelik ister, birbirine kaynaşma ister. İki aileye de böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Sizin de bundan sonraki göreviniz bu millete, bu devlete, Cumhuriyetin ilkelerine sağlam temellerle bağlı, milliyetçi duygulara bağlı evlatlar yetiştirmeniz ve onlara bu güzelliği tattırmanız. Ben bütün misafirlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu evlatlarımızın mutluluğu daim olsun, buradaki tüm misafirlerin duaları sizlerle olsun. Bir ömür boyu en güzel yaşam sizlerle olsun. Yaşayan biri olarak söylüyorum, sevgiyi, saygıyı eksiltmeyin, bunları aştığınız takdirde hayatınız çok güzel geçecektir, buna inanın. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu