Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.07.2023 18:10

“Suyun Hayat, Yolun Medeniyet Olduğunu Cengiz Başkanımla Anlamış Olduk”

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Salihli ilçesine bağlı Çelikli mahallesinde 11 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı. 19 kilometrelik içme suyu şebeke hattı da yenilenen Çelikli’ye 68,5 milyon TL yatırım yapılıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında altyapı yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda, Salihli’nin Çelikli mahallesinde de çalışmalara başlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde mahallede 11 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işine başlandı. Atıksuların daha sağlıklı bir şekilde mahalleden uzaklaştırılması için 11 adet foseptik imalatı da yapılacak. Altyapı çalışmalarının ardından 100 bin metrekare de kilit parke taş döşenecek olan mahalleyi Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Kadir Bahadır Zeybek ziyaret etti. Çelikli’ye sadece bu proje kapsamında 53 milyon TL yatırım yapılıyor.

19 kilometrelik içme suyu hattı döşendi

Çelikli’de, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde 19 kilometrelik içme suyu hattı da yenilenmişti. Yapılan çalışma ile hanelere ulaşan suyun kalitesi ve verimi artırılmıştı. Bu projeye 15,5 milyon TL’lik bir yatırım yapılmıştı.

“Cengiz Başkanıma buradan çok büyük sevgi ve selamlarımı gönderiyorum”

Mahalle Muhtarı Erol Akça, “Cengiz Başkanıma buradan çok büyük sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Altyapımız yapılıyor. Akmayan sularımız artık depodan taşmaya başladı. Suyun hayat, yolun medeniyet olduğunu Cengiz Başkanımla anlamış olduk. Mahallemi satsam bu hizmeti karşılamaz. Ama Cengiz Başkanım böyle bir Başkan. Ben çok memnunum. Öncelikle Çelikli adına, şahsım adına Cengiz Başkanıma ve tüm kurmaylarına, sahada çalışan tüm personellerine teşekkür ediyorum. Bütün afetlerde, bütün çalışmalarda herkesin ne kadar azimle çalıştığını görebiliyorum. Cengiz Başkanıma Çelikli’den kucak dolusu selamlar gönderiyorum. Her zaman ettiğim bir duayı yinelemek istiyorum. Rabbim, Cengiz Başkanıma seçim kaybetmeyi nasip etmesin. Sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu hizmetler kolay şey değil. Çok maliyetli ve büyük hizmetler. Cengiz Başkanım söylediği çok güzel bir söz var. Sizlere yaptığımız yatırımlar helal-i hoş olsun” dedi.

 

 

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu