16.07.2023 15:25

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe mahallesinde 10 milyon TL yatırım bedeli ile altyapı yatırım çalışmalarına başladı. 3 kilometre içme suyu hattı ve 1,5 kilometre yağmursuyu hattı çalışmasının yapılacağı bölgeyi incelemek için Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesinde de altyapı çalışmalarına başladı. Söz konusu çalışmayı Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Şube Müdürü Kadir Bahadır Zeybek eşliğinde yerinde inceledi. MASKİ, 10 milyon TL yatırımla mahalleye 3 kilometre içme suyu hattı, 1,5 kilometre de yağmursuyu hattı çalışması yapacak.

“Selvilitepe daha sağlıklı alt yapıya kavuşacak”

Selvilitepe mahallesinde başlanan çalışmaları yerinde inceleyen Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları noktasında mahallelerimizin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Ayrım yapmadan 17 ilçeye eşit hizmet anlayışı noktasında bugün Turgutlu ilçemize bağlı olan Selvilitepe mahallemizde içme suyu hattı ve yağmursuyu hattı çalışmalarına başladık. Hayırlısıyla çalışmaların tamamlanmasıyla mahallemiz daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacak” dedi.

“Mahallemizin çözülmemiş sıkıntısı kalmayacak”

Yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, “Mahallemizde çalışmalarına başlanan içme suyu hattı ve yağmursuyu hattı çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah çalışmalar yakın zamanda da bitecek. En büyük sıkıntılarımızdan biri olan bu çalışmalar da tamamlanınca mahallemizin çözülmemiş bir sıkıntısı kalmayacak. Şahsım ve mahallelim adına hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.