Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.07.2023 17:10

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa merkez PTT ve çevresi ile Atatürk ve Çarşı Bulvarında gerçekleştireceği prestij cadde projesi öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü, Atatürk Bulvarındaki altyapı çalışmalarına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de imalat işlerini yerinde inceledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçe merkezinde yer alan ve ulaşım açısından önemli bir konumda olan PTT ve çevresi ile Atatürk ve Çarşı Bulvarı’nda prestij cadde projesini hayata geçirecek. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, prestij cadde projesi öncesinde Atatürk Bulvarı’nda altyapı çalışmalarına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında taban tuğlası zemin kaplamalarının elle sökümüne başlandı, yağmur suyu hattı döşeme işi gerçekleştiriliyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, yetkili personel ve şube müdürlerinden Bahadır Zeybek ile birlikte 15 Milyon TL yatırım bedeline sahip imalat işlerini yerinde inceledi.

Şehir merkezi daha modern bir görünüme sahip olacak

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “İdare olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde tüm ilçelerde olduğu gibi Şehzadeler ilçemizde de altyapı çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Avni Gemicioğlu, Alçıtepe ve Erler Caddesinde tüm altyapıyı yeniledik. Ardından Büyükşehir Belediyemiz de üstyapısını yenileyerek prestij cadde haline getirdi. Şimdi de PTT ve çevresi ile Atatürk ve Çarşı Bulvarında Büyükşehir Belediyemizin prestij cadde projesi öncesinde Atatürk Bulvarından altyapı imalat işlerine başlandı. Ekiplerimiz taban tuğlası zemin kaplamalarının elle sökümünü yapıyor. Yağmur suyu hattının yenilenmesine de başlandı. Çalışmalar tamamlandığında Büyükşehir Belediyemizin üstyapı çalışmaları ile şehrimiz modern bir görünüme bürünüyor” dedi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu